Login
contact
De eindsprint naar de start #3
04.02.2021

De eindsprint naar de start #3

Goed nieuws we gaan starten met de feedbackgroep van de Contractmodule, maar we beginnen met hetgeen we beloofden in eindsprint naar de start #2: een sneak preview van de drie DIP modules!

Sneak preview van de Verkoopmonitor, Publieksmonitor en Contractmodule

We zijn vooralsnog erg voorzichtig geweest met het publiceren van beelden van DIP 1.0. Waarom? Omdat er nog steeds één en ander kan veranderen en we geen verwachtingen willen scheppen over functionaliteiten die mogelijk straks toch net even anders werken of op een ander plekje komen te staan.

Maar: we willen 't zo graag met jullie delen!

Na weken smeken bij onze technische manager, de developers en onze functioneel applicatiebeheerder, mogen we nu dan toch een aantal beelden met jullie delen.

Mits we een heel duidelijke disclaimer zouden plaatsen:

Alle afbeeldingen van de nieuwe applicatie zijn voorlopige weergaven. Er kunnen nog verschillen zitten tussen de afbeeldingen en de werkelijke applicatie na lancering. Tevens verschilt de werking van DIP per instelling, waardoor overzichten soms net andere informatie kunnen tonen voor jou als gebruiker van een podium, impresariaat of producent / gezelschap. Voor alle instellingen geldt natuurlijk: je ziet alleen informatie over je eigen producties en voorstellingen. 

Ook zo nieuwsgierig naar hoe de nieuwe DIP er straks uit komt te zien? Bekijk hier eerste beelden van de VerkoopmonitorContractmodule en de Publieksmonitor.

 

De Contractmodule feedbackgroep start in maart!

Het lanceren van een nieuwe applicatie verschilt eigenlijk niet zo heel veel van het ontwikkelen van een theaterproductie: na maanden van montage en repetities, maken we ons momenteel op voor de try-out van de Contractmodule. Hoe ziet de aankomende periode er precies uit?

1. De Contractmodule wordt in maart opgeleverd.

2. Na oplevering van de module gaat een speciaal samengestelde feedbackgroep aan de slag om eventuele schoonheidsfoutjes eruit te halen, de eerste ontwikkelwensen te inventariseren en de instructiematerialen te optimaliseren. Zeg maar, onze try-outs dus.

3. Feedback wordt (deels) verwerkt en er wordt een start gemaakt met de backlog met ontwikkelwensen.
 

 

Sta jij al klaar voor start?

DIP blijft doorgaan met het aansluiten van nieuwe leden. Momenteel zijn er in totaal 260 instellingen aangesloten bij DIP.

Wat kan jij doen om klaar te staan voor de start van de lancering? 
1. Nog geen lid van DIP? Meld je aan
2. Ook als je lid bent van de NAPK, VVTP of VSCD, maar je je nog niet aangemeld hebt voor DIP, doe dit dan zo snel mogelijk om ook van alle voordelen te kunnen profiteren. 
3. Als je wel al aangemeld bent, zorg ervoor dat je op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen: schrijf je in voor en lees onze nieuwsbrief, discussieer mee op LinkedIn en stel vragen als je meer wilt weten dan dat je op onze website kunt lezen.