Login
contact

Verkoopmonitor

De dagelijkse verkoopstanden van je productie per genre, per voorstelling en per podium (voor de producenten, gezelschappen en impresariaten) in een handig overzicht. Stuur bij waar nodig en vergroot zo je totale verkoop!

 

 

5

NB! Alle onderstaande afbeeldingen van de nieuwe applicatie zijn voorlopige weergaven. Er kunnen nog verschillen zitten tussen de afbeeldingen en de werkelijke applicatie na lancering. Tevens verschilt de werking van DIP per instelling, waardoor overzichten soms net andere informatie kunnen tonen voor jou als gebruiker van een podium, impresariaat of producent / gezelschap. Voor alle instellingen geldt natuurlijk: je ziet alleen informatie over je eigen producties en voorstellingen.

Met de Verkoopmonitor bekijk je in handige overzichten van al je voorstellingen en producties. In een oogopslag zie je hoe het ervoor staat met de verkoop van je producties, je ziet in dit overzicht direct de totale verkoop en de recetteverdeling.

*Dit overzicht is gegeven vanuit een impresariaat als gebruiker.

Voor een grotere afbeelding klik hier.

123

Voor impresariaten, producenten en gezelschappen beantwoordt de Verkoopmonitor vragen als:

  • Hoeveel kaarten zijn er voor mijn specifieke voorstelling verkocht, gereserveerd en / of geblokkeerd? 
  • Op welk moment is er een groei geweest?
  • Hoe staat het met de verkoop van mijn productie in het algemeen? 
  • Hoe doet mijn voorstelling het op het ene podium ten aanzien van andere podia?

Voor een grotere afbeelding klik hier.

124

Podia zien in de overzichten van de Verkoopmonitor een benchmark van de verkoop van een voorstelling en productie in hun gebouw, ten opzichte van het landelijke gemiddelde van de verkoop van deze voorstelling (in bij DIP aangesloten podia). Podia zien in de verkoopmonitor geen data van andere podia.

Voor een grotere afbeelding klik hier.

125

Lees hier meer over de koppeling mogelijkheden