Login
contact

koppelingen

DIP heeft verschillende koppelmogelijkheden voor podia en impresariaten. Producenten kunnen voorstellingen en financiële afspraken rechtstreeks toevoegen in onze eigen applicatie.

Voor podia

DIP heeft koppelingen met meerdere systemen. De DIP-koppeling voor podia bestaat uit twee onderdelen, een koppeling met de publieksmonitor en één voor de verkoopmonitor. Wij raden bij ons aangesloten podia aan bij overleg met de leverancier altijd te vragen om een koppeling met de Publieksmonitor en (minimaal) de basiskoppeling Verkoopmonitor.

Een volledige koppeling heeft DIP met Active TicketsiTheatre, Itix, Recreatex, Ticketmatic en Ticketworks. Met Get-a-Ticket en Ovatic hebben we momenteel alleen de mogelijkheid te koppelen met de verkoopmonitor, maar zijn wij bezig een publieksmonitor-koppeling te realiseren. Ook theaters met Eventim.Inhouse en Eventim.NET kunnen gebruikmaken van de verkoopmonitor-monitor koppeling. Gebruikers van Eventim kunnen wij nog niet koppelen aan de publieksmonitor, maar Eventim heeft aangegeven dit wel met ons te willen realiseren. Tix werkt momenteel aan een koppeling met de verkoopmonitor en gaat daarna kijken naar mogelijkheden voor de publieksmonitor.

Klik hier (PDF) voor een specificatie van de mogelijkheden per systeem.

Voor impresariaten

Impresariaten die gebruik maken van ABOSS, dWise, Duivestein Solutions, ImpresoXL, Theaterflex en Tourmail kunnen een koppeling met DIP laten realiseren. Gebruik je een ander systeem of wil je meer informatie neem dan contact met ons op via support@dip.nl.

Voor producenten

DIP kent momenteel geen koppelmogelijkheden voor producenten. Wel hebben bijvoorbeeld iTheatre en Yesplan interesse getoond om deze mogelijkheid voor haar gebruikers te ontwikkelen. DIP wil hier in de loop van 2021 naar gaan kijken. Heb je interesse in een koppeling geef je wens dan door via support@dip.nl.

  

Benieuwd hoe DIP omgaat met je gegevens? Klik hier (pdf) voor meer informatie