Login
contact

Gebruikerswensen

 

DIP ontwikkelt, onderhoudt en ondersteunt applicaties die de sector en gebruikers helpt slimmer en efficiënter te werken. Dat doen we als team van specialisten in opdracht van impresariaten, producenten en theaters (zowel verenigd in VSCD, NAPK en VVTP als onafhankelijke partijen binnen de sector). Daarnaast delen de door DIP geïnitieerde expertgroepen met experts uit de sector hun kennis met elkaar en met DIP.  

Ook zien wij het belang in van de mening van onze gebruikers, wij ontvangen daarom graag input van individuele gebruikers van de diensten van DIP.

Heb je een idee, suggestie of opmerking waarmee we DIP nog beter kunnen maken of zie je een ontwikkeling waar je een rol ziet weggelegd voor DIP? Gebruik dan onderstaande knop:

 

Wij waarderen je input en nemen deze heel serieus. Afhankelijk van de technische mogelijkheden, kosten, ontwikkel focus en impact op de sector als geheel of op individuele gebruikers, maakt het bestuur en de directie van DIP de afweging wat kan worden gerealiseerd en op welk termijn.