Login
contact
Koppeling theaters met Publieksmonitor van start
28.07.2020

Koppeling theaters met Publieksmonitor van start

De komende tijd gaan we theaters koppelen aan de Publieksmonitor. Ben je nog niet gekoppeld? Meld je nu bij ons aan!

Op dit moment werken we aan de Verkoopmonitor, Contractmodule en Publieksmonitor. Veel van die werkzaamheden gebeuren aan de achterkant en zijn nu nog niet zichtbaar voor onze gebruikers. Maar dat gaat zeker veranderen! Zie ook "De Publieksmonitor, een tipje van de sluier".

Reageer snel
De komende tijd gaan we theaters koppelen aan de Publieksmonitor. Dit met als doel om de data te kunnen verzamelen waar jij als theater, producent of impresariaat straks je marketingaanpak op kan gaan baseren. DIP gebruikers met een kaartverkoopsysteem dat deze koppeling al ondersteunt, ontvangen van ons persoonlijk bericht met meer inhoudelijke informatie. Ben je nog niet gekoppeld? Je helpt ons om de koppeling in orde te maken door zo snel mogelijk op dit bericht te reageren. Hoe sneller alle theaters gekoppeld zijn, des te eerder is er data beschikbaar om te analyseren. In de toekomst wordt de koppeling voor steeds meer kaartverkoopsystemen beschikbaar gesteld (nu alleen nog voor de meest gebruikte kaartverkoopsystemen).

Hoe werkt het?
De Publieksmonitor haalt gegevens op bij kaartverkoopsystemen van theaters. Deze koppeling werkt net iets anders dan de bestaande koppeling met DIP en daarom is het nodig om de komende tijd een tweede koppeling te realiseren. Op deze manier kunnen DIP gebruikers straks ook gebruik maken van de Publieksmonitor.  

Waarom nu al beginnen met de koppelingen?
Uiteindelijk moeten we ruim 100 theaters koppelen. Om te zorgen dat alle 100+ theaters straks direct aan de slag kunnen met de Publieksmonitor op het moment dat het nieuwe DIP platform live gaat, is het noodzakelijk dat we zo snel mogelijk beginnen. Bijkomend voordeel is dat we kunnen testen met een zo realistisch mogelijke situatie. 

Wil je je aanmelden om gekoppeld te worden of wil je weten of jouw kaartverkoopsysteem de koppeling al ondersteunt of heb je een andere vraag? Stuur ons dan een bericht.