Login
contact
De Publieksmonitor komt eraan!
01.11.2023

De Publieksmonitor komt eraan!

Eindelijk inzicht in de samenstelling en het gedrag van kaartkopers: het kan met de Publieksmonitor! Momenteel zijn we druk bezig met de implementatie, en over op maandag 20 november gaan we live. Wat is het laatste nieuws? 

Al 57 theaters aangesloten

Theaters die gekoppeld zijn met het DIP-platform, zijn niet automatisch óók aangesloten op de Publieksmonitor. Dit loopt via een aparte koppeling met een zogenaamde 'loader'. Momenteel zijn er al 57 theaters via de directe koppeling aangesloten. Een mooi aantal! Maar voor de Publieksmonitor geldt: hoe meer koppelingen, hoe meer inzicht. 🚀

Wil je als theater ook gekoppeld worden?

Dan moet je je hiervoor aanmelden. Dat kan na de lancering op 20 november.

  • Werk je met Ticketmatic, Ticketworks, Itix of Active Tickets? Top! Daar hebben we namelijk al een loader voor, waardoor we jouw koppeling snel kunnen maken.
  • Werk je met een ander kaartverkoopsysteem? Laat het ons weten. Dan gaan we na jouw aanmelding aan de slag met de ontwikkeling van een passende loader.

De aanmeldprocedure maken we natuurlijk zo makkelijk mogelijk. Daarbij komt er ook een Publieksmonitor-gebruikerslijst, zodat je kunt zien wie er al wel en (nog) niet zijn aangesloten.

Meer weten over de Publieksmonitor?

We kijken uit naar de livegang! En heb je vragen of ideeën? We gaan graag in gesprek. Neem contact met ons op via info@dip.nl.

De bouw van de Publieksmonitor is mede mogelijk gemaakt door Innovatielabs. Met dank!

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door het programma Innovatielabs, dat een impuls geeft aan nieuwe veerkracht in de culturele en creatieve sector. Dit programma wordt uitgevoerd door het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie en CLICKNL in opdracht van het ministerie van OCW.