Login
contact
16.06.2020 storing

Tijdelijk geen actuele kaartstanden DeLaMar Theater

Update:
Alle gegevens zijn vandaag (17 juni) bijgewerkt. Er wordt momenteel gewerkt met een tijdelijke oplossing, totdat de definitieve oplossing in gebruik kan worden genomen.
Wij monitoren in de tussentijd of alles goed blijft werken.

Oorspronkelijke melding:
Op dit moment zijn voor DeLaMar Theater geen actuele kaartstanden voor verkochte kaarten beschikbaar. De huidige standen zijn bijgewerkt tot en met 17 april 2020. Reserveringen en blokkades worden wel dagelijks bijgewerkt.
Omdat de koppeling deels nog goed werkt én omdat we door sluiting van de theaters sowieso een tijdlang geen mutaties verwachtten, is deze storing eerder niet opgevallen. We hebben nu contact met Eventim en werken samen aan een oplossing.
Zodra de verkoopstanden bijgewerkt worden, maken wij daarvan op deze plek melding.

12.06.2020 storing

Opgelost: Tijdelijk geen kaartstanden Theater aan de Slinger

Update:
De oorzaak is gevonden en bleek administratief. Er is geen storing, maar om interne redenen en vanwege COVID-19 zijn er nu geen voorstellingen beschikbaar om standen voor door te geven. Verwachting is dat deze in de loop van de komende periode weer worden toegevoegd.

Oorspronkelijke melding:
Door een nog onbekend probleem komen er sinds 3 juni jl. geen kaartstanden door van Theater 't Voorhuys in DIP. Wij hebben het theater en de leverancier van het kaartverkoopsysteem hierover geïnformeerd. Zodra er meer bekend is, volgt een update op deze Meldingenpagina.

12.06.2020 storing

Opgelost: Tijdelijk geen kaartstanden Theater 't Voorhuys

Update:
De oorzaak is gevonden en bleek administratief. Er is geen storing, maar om administratieve redenen en vanwege COVID-19 zijn er nu geen voorstellingen beschikbaar om standen voor door te geven.

Oorspronkelijke melding:
Door een nog onbekend probleem komen er sinds 3 juni jl. geen kaartstanden door van Theater 't Voorhuys in DIP. Wij hebben het theater en de leverancier van het kaartverkoopsysteem hierover geïnformeerd. Zodra er meer bekend is, volgt een update op deze Meldingenpagina.

 

28.05.2020 storing

Tijdelijk geen kaartstanden Stadsschouwburg Utrecht

Om administratieve redenen zijn van Stadsschouwburg Utrecht momenteel geen actuele kaartstanden beschikbaar. De huidige standen zijn bijgewerkt tot en met 14 mei 2020. Het streven is om binnen enkele weken weer nieuwe standen te kunnen verwerken. Zodra de standen bijgewerkt zijn, maken wij daarvan op deze plek melding.

14.05.2020 update

Gevolgen van beperkende maatregelen i.v.m. Corona voor de cijfers

Binnenkort mogen de theaters weer langzaamaan gedeeltelijk open. Eerst per 1 juni met maximaal 30 bezoekers per voorstelling, later, per 1 juli, wordt dat verruimd naar maximaal 100, steeds met inachtneming van de anderhalve meter afstand. Voor kleinere zalen kan dat betekenen dat er een vast maximum wordt vastgesteld dat onder de 100 bezoekers ligt.
 
Voor de Verkoopmonitor, nu nog ondergebracht in de applicatie Podiumkunst.info en later dit jaar in het nieuwe DIP-platform, wordt op meerdere manieren gebruik gemaakt van de zaalcapaciteit om allerlei cijfers door te rekenen, bijvoorbeeld de landelijke gemiddelde bezetting van een productie. Om ervoor te zorgen dat de cijfers ook de komende tijd blijven kloppen, verzoeken wij je onze folder over dit onderwerp door te nemen en de voor jouw organisatie van toepassing zijnde instructies op te volgen.
 
07.04.2020 update

Annuleringen automatisch doorgevoerd

De landelijke maatregelen om verspreiding van het Corona-virus te beperken hebben grote impact op de podiumkunsten. Veel voorstellingen zijn geannuleerd of verplaatst. Dit heeft gevolgen voor de data die getoond wordt in de DIP applicatie. 

Vanwege het grote aantal wijzigingen en/of annuleringen zijn alle voorstellingen tussen 14 maart en 31 mei in de applicatie geannuleerd. Door de beperkende maatregelen voor de periode na 1 juni kunnen tijdelijk kaartstanden en data niet correct weergegeven worden. Bij aanbieders en afnemers die een automatische koppeling hebben met hun boekingssysteem en/of kaartverkoopsysteem, zal dit automatisch correct doorgevoerd worden in DIP. Aanbieders en afnemers die producties, kaartstanden en zaalcapaciteiten handmatig invoeren, zullen de wijzigingen moeten doorvoeren, willen de cijfers correct getoond worden in de applicatie.

DIP volgt de ontwikkelingen nauwgezet en ondersteunt organisaties bij de verwerking van deze wijzigingen. Neem bij vragen contact met ons op via support@dip.nl.

16.03.2020 storing

Storing kaartstanden Theater de Vest

Theater de Vest heeft sinds 12 maart jl. geen actuele kaartstanden meer aan ons doorgegeven. Dat betekent dat de kaartstanden die nu getoond worden voor voorstellingen vanaf 13 maart, mogelijk niet correct zijn. We laten het je vanaf hier weten als het is opgelost en de kaartstanden weer dagelijks bij ons binnenkomen.

02.01.2020 storing

Opgelost: De Goudse Schouwburg over op ander kaartverkoopsysteem

UPDATE
Per 9 maart jl. worden alle cijfers voor de Goudse Schouwburg weer correct weergegeven.

Oorspronkelijk bericht:
De Goudse Schouwburg is per 01 januari 2020 overgegaan naar Get-a-ticket. De kaartstanden van de Verkochte kaarten zijn correct; de standen van Reserveringen & Blokkades komen nog voort uit de koppeling met het kaartverkoopsysteem dat Goudse Schouwburg hiervoor gebruikte.  Helaas kunnen wij deze nog niet verwijderen vanwege technische redenen. We laten het u vanaf hier weten wanneer alle standen geactualiseerd en correct zijn.

04.12.2017 storing

Seriebespelingen Theater aan het Vrijthof

Voor Theater aan het Vrijthof (Maastricht) geldt het volgende: seriebespelingen met een gezamenlijke financiële afspraak geven voor elke voorstelling van de serie dezelfde verkoopcijfers weer.

Status: in de nabije toekomst zal het theater overstappen naar een ander kaartverkoopsysteem. Voor alle voorstellingen die daarna plaatsvinden, zullen de cijfers wel uitgesplitst kunnen worden per voorstelling.