Login
contact

actualiteiten

28.05.2020 update

Tijdelijk geen kaartstanden Stadsschouwburg Utrecht

Om administratieve redenen zijn van Stadsschouwburg Utrecht zijn momenteel geen actuele kaartstanden beschikbaar. De huidige standen zijn bijgewerkt tot en met 14 mei 2020. Het streven is binnen enkele weken weer nieuwe standen te verwerken. Zodra de standen weer worden bijgewerkt maken wij daarvan op deze plek melding.

14.05.2020 update

Gevolgen van beperkende maatregelen i.v.m. Corona voor de cijfers

Binnenkort mogen de theaters weer langzaam een klein beetje open. Eerst per 1 juni met maximaal 30 bezoekers per voorstelling, later per 1 juli wordt dat verruimd naar maximaal 100, steeds met inachtneming van de anderhalve meter afstand. Voor kleinere zalen kan dat betekenen, dat er een vast maximum wordt vastgesteld dat onder die 100 ligt.
 
Voor de verkoopmonitor, momenteel nog ondergebracht in de applicatie Podiumkunst.info, wordt op meerdere manieren gebruik gemaakt van de zaalcapaciteit om allerlei cijfers door te rekenen, bijvoorbeeld de landelijke gemiddelde bezetting van een productie. Om ervoor te zorgen dat de cijfer ook de komende tijd blijven kloppen, verzoeken wij u onze folder over dit onderwerp door te nemen en de voor u van toepassing zijnde instructies op te volgen.
 
07.04.2020 update

Annuleringen automatisch doorgevoerd

De landelijke maatregelen om verspreiding van het Corona-virus te beperken hebben grote impact op de podiumkunsten. Veel voorstellingen zijn geannuleerd of verplaatst. Dit heeft gevolgen voor de data die getoond wordt in de DIP applicatie. 

Vanwege het grote aantal wijzigingen en/of annuleringen zijn alle voorstellingen tussen 14 maart en 31 mei in de applicatie geannuleerd. Door de beperkende maatregelen voor de periode na 1 juni kunnen tijdelijk kaartstanden en data niet correct weergegeven worden. Bij aanbieders en afnemers die een automatische koppeling hebben met hun boekingssysteem en/of kaartverkoopsysteem, zal dit automatisch correct doorgevoerd worden in DIP. Aanbieders en afnemers die producties, kaartstanden en zaalcapaciteiten handmatig invoeren, zullen de wijzigingen moeten doorvoeren, willen de cijfers correct getoond worden in de applicatie.

DIP volgt de ontwikkelingen nauwgezet en ondersteunt organisaties bij de verwerking van deze wijzigingen. Neem bij vragen contact met ons op via support@dip.nl.

16.03.2020 storing

Theater de Vest: storing bij doorgeven kaartstanden

Theater de Vest heeft sinds 12 maart jl. geen geupdate kaartstanden meer doorgegeven. Dat betekent dat de kaartstanden die nu getoond worden voor voorstellingen vanaf 13 maart, niet per se correct zijn. We laten het u vanaf hier weten als het is opgelost en de kaartstanden weer dagelijks binnenkomen.

02.01.2020 update

De Goudse Schouwburg over op ander kaartverkoopsysteem

Update

Per 9 maart klopt ook de zaalcapaciteit en zijn alle cijfers voor de Goudse Schouwburg weer in orde.

Vorige update:
De kaartstanden van alle kaartsoorten worden nu weer correct weergegeven. Alleen de zaalcapaciteit is nog niet in alle gevallen correct; hier wordt aan gewerkt.

Oorspronkelijk bericht:
De Goudse Schouwburg is per 01 januari 2020 overgegaan naar Get-a-ticket. De kaartstanden van de Verkochte kaarten zijn correct; de standen van Reserveringen & Blokkades komen nog voort uit de koppeling met het kaartverkoopsysteem dat Goudse Schouwburg hiervoor gebruikte.  Helaas kunnen wij deze nog niet verwijderen vanwege technische redenen. We laten het u vanaf hier weten wanneer alle standen geactualiseerd en correct zijn.

04.12.2017 storing

Seriebespelingen Theater aan het Vrijthof

Voor Theater aan het Vrijthof (Maastricht) geldt het volgende:  Seriebespelingen met een gezamenlijke financiële afspraak geven voor elke voorstelling dezelfde verkoopcijfers weer.

Status: In de nabije toekomst zal het theater overstappen naar een ander kaartverkoopsysteem. Voor alle voorstellingen die daarna plaatsvinden zullen de cijfers wel uitgesplitst kunnen worden per voorstelling.