Login
contact
Yes! DIP 2.0 is live. 🚀
15.05.2023

Yes! DIP 2.0 is live. 🚀

Het is zover: alle DIP-gebruikers hebben vanaf vandaag toegang tot het volledig vernieuwde DIP-platform. Een frisse look-and-feel, extra functionaliteiten, helemaal up-to-date wat betreft veiligheid, nóg meer gebruiksgemak: DIP 2.0 heeft het allemaal.

Inloggen
We hebben alle beheerders en actieve gebruikers overgezet naar het nieuwe platform. Om in te loggen, moet je wel eerst een nieuw wachtwoord aanmaken. Daarvoor versturen wij op maandag 15 mei een mail. Gelukt? Dan heb je direct toegang tot het vernieuwde DIP-platform.

Inactieve gebruikers
Een nieuwe DIP betekent ook ‘een schone lei’. Als je langer dan een jaar niet actief geweest bent op het oude platform, dan hebben we je gegevens verwijderd. Wil je toch weer gebruik maken van je account? Geen zorgen, de DIP-beheerder van jouw organisatie kan je heel gemakkelijk weer toevoegen.

Hulp bij DIP 2.0
Om het iedereen zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we voor de beheerders een onboarding tool geïmplementeerd én zijn er voor alle gebruikers nieuwe handleidingen en instructievideo’s beschikbaar. Deze staan in de applicatie en de supportomgeving.

Help ons DIP verbeteren
We hebben de volledig nieuwe applicatie in één keer live gezet, samen met alle vernieuwde koppelingen. Dat is niet niks. Uiteraard is alles uitgebreid getest, maar de ervaring leert dat zo’n grote ‘operatie’ nooit zonder slag of stoot gaat. Daarom willen we jullie vragen om direct aan de slag te gaan op het platform. Zie je iets dat niet functioneert (zoals het moet)? Laat het ons weten via support@dip.nl. Het hele DIP-team en de ontwikkelaars zitten klaar om alle problemen zo snel mogelijk op te lossen.

En dan nog even dit:
Alle DIP-collega’s en ontwikkelaars bij The Cre8ionlab hebben de afgelopen weken keihard gewerkt om DIP 2.0 mogelijk te maken. We zijn supertrots op het eindresultaat, en wensen iedereen dan ook heel veel plezier bij het ontdekken van het vernieuwde platform.

Samen gaan we voor volle zalen! 👏👏👏

Een voorproefje: