Login
contact
Wie is de DIP-beheerder binnen jouw organisatie?
06.10.2021

Wie is de DIP-beheerder binnen jouw organisatie?

De DIP-beheerders zijn enorm belangrijk voor het gebruik van de applicatie. Zij stellen de rechten in voor de gebruikers en zijn het eerste aanspreekpunt voor Team DIP. 

Met de livegang van het vernieuwde DIP-platform in het zicht, is het daarom slim om al te kijken wie jouw beheerder nou precies is en of die al bezig is met de voorbereidingen.

Je hebt er misschien nog nooit over nagedacht, maar de DIP-beheerders spelen een belangrijke rol bij het aansluiten en goed laten werken van de applicatie binnen jouw organisatie. Zij hebben het eerste contact met het team van DIP, zorgen binnen jouw organisatie voor de rechten van DIP én zijn jouw informatiepunten als je vragen hebt omtrent de werking van DIP specifiek binnen jouw organisatie. 

Vanaf 2 november zullen in een periode van 6 tot 8 weken alle DIP deelnemers worden aangesloten op het nieuwe DIP. De DIP-beheerders ontvangen daarvoor altijd als eerste de belangrijkste informatie. 

Heb je eigenlijk geen idee wie bij jullie de DIP beheerders zijn? Tijd om dat uit te zoeken! Ons voorstel: doe dat in oktober, met een kopje koffie als bedankje en.. dan je kan je gelijk vragen hoe het staat met de voorbereidingen op de livegang!

Het is niet alleen voor de beheerder belangrijk om te weten wat er precies gaat veranderen, dit geldt natuurlijk voor iedere gebruiker. Zorg er dus voor dat jij ook op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen via onze nieuwsbrieven.