Login
contact
Vijf vragen aan … Sequenna Vellekoop
11.05.2023

Vijf vragen aan … Sequenna Vellekoop

We zeiden het al: achter de schermen ís en wordt hard gewerkt. Alle DIP-collega’s hebben zich de afgelopen voor 110% ingezet om het nieuwe platform op tijd af te krijgen. Zo ook communicatiemedewerker Sequenna Vellekoop. Hoe heeft ze de afgelopen tijd naar de livegang beleefd? En wat gaat er de komende weken nog gebeuren? Je leest het hier. 

Volgende week is het zover: de livegang van het nieuwe DIP. Zijn jullie er klaar voor?
”Yes! De applicatie is er helemaal klaar voor en wij ook. Ik ben zelf in ieder geval erg enthousiast, en ik hoop dat dat straks ook geldt voor onze gebruikers.”

Wat heb je allemaal gedaan de afgelopen weken?
”Onze technisch leverancier leverde iedere keer een nieuw onderdeel aan, wat wij dan gingen testen. Daar ging veel van mijn tijd naartoe. En ik ben sinds enkele maanden verantwoordelijk voor de communicatie rondom DIP. Ik heb m’n best gedaan om alle gebruikers zo goed mogelijk te informeren in aanloop naar de livegang. De laatste weken was ik vooral druk met de instructieteksten en -video’s.”

Waren er nog hobbels onderweg naar de livegang?
”Haha, ja die waren er zeker. De applicatie is helemaal vanaf nul gebouwd. Dat was een stuk complexer en tijdrovender dan we dachten.”

Waar ben je het meest trots op?
”Dat we volgende week eindelijk live gaan. En dat we dat toch maar even voor elkaar hebben gekregen met ons kleine team!”

En ná maandag? Val je dan in het zogenaamde ‘zwarte gat’?
”Zeker niet. Alle DIP-collega’s staan paraat om vragen en feedback van de gebruikers te beantwoorden. En er komen nog twee workshops aan om iedereen op weg te helpen in het nieuwe DIP. Ik ben vooral erg benieuwd wat onze gebruikers ervan vinden. De applicatie is immers voor hen gemaakt; zij gaan er uiteindelijk mee aan de slag.