Login
contact
Subsidie voor Innovatielab De Publieksmonitor en Predictive AI!
18.04.2023

Subsidie voor Innovatielab De Publieksmonitor en Predictive AI!

We zijn trots! Want ons projectplan ‘De Publieksmonitor en Predictive AI!’ is geselecteerd als een van de 16 vernieuwende en experimentele projecten die subsidie krijgen van Innovatielabs - een regeling van het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie en CLICKNL.

In samenwerking met Rotterdam FestivalsVereniging van Schouwburg- & Concertgebouwdirecties (VSCD)Nederlandse Associatie voor Podiumkunsten (NAPK)Vereniging Vrije Theaterproducenten (VVTP) en DEN Kennisinstituut cultuur & digitale transformatie versnellen we de doorontwikkeling van De Publieksmonitor: een digitale tool voor het sectorbreed verzamelen, analyseren, ontsluiten én interpreteren van publieks- en verkoopdata.

Daarnaast beantwoorden we met specialisten Edsart Udo de Haes en Andre Gerver MBA MSM de vraag: kunnen we met voorspellende AI-technieken iets ontwikkelen waarmee makers, programmeurs en marketeers afgewogen keuzes kunnen maken in hun programmering en marketing?

Op 15 november maken we de eerste versie van de Publieksmonitor online beschikbaar. Een stuk eerder dan gepland, dankzij Innovatielabs.

Here we go! 🚀

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Innovatielabs geeft een impuls aan nieuwe veerkracht in de culturele en creatieve sector. Dit programma wordt uitgevoerd in opdracht van Cultuurbeleid | Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.