Login
contact
Ontmoet de nieuwe collega's van team DIP
12.08.2021

Ontmoet de nieuwe collega's van team DIP

Binnen team DIP verwelkomen wij 3 nieuwe collega's met wie we de blik vooruit richten op de komende oplevering van het nieuwe DIP!

Vorige maand zijn wij onze dierbare collega Arvid van Bokhorst verloren - een schok die we nog niet te boven zijn. In de aanloop naar de oplevering van het nieuwe DIP voelen we dat des te meer. We hebben nog veel werk te verzetten en wijzigingen in ons team zijn daarom onvermijdelijk, zo verwelkomen wij drie nieuwe collega’s die met ons de draad weer oppakken.

Zo vonden we Eerde Hovinga bereid om ons te ondersteunen als interim operationeel manager. Arvid is onvervangbaar, maar Eerde zal zoveel mogelijk de operationele zaken op zich nemen. Eerde is adviseur bij Blueyard, werkte daarvoor bij VSBfonds en bij Beeld en Geluid. 

Daarnaast trokken we Eugène van Daalen aan als nieuwe functioneel applicatiebeheerder. Binnen DIP zal Eugène de centrale positie vervullen tussen gebruikers, supportcollega’s, gekoppelde externe systemen, leveranciers en de collega’s van technisch beheer en platformontwikkeling.

Ook hebben we Sequenna Vellekoop aangenomen als projectmedewerker. Sequenna heeft voorheen bij podiumkunst.info stage gelopen en is bij DIP betrokken gebleven doordat ze dit jaar haar afstudeerstage bij ons uitvoerde. Sequenna zal vooral te vinden zijn binnen support waar ze met veel plezier onze klanten ondersteunt.

Samen met directeur Loes Hoogenboom, product owner Marlène Colbers, support en implementatie Onne Bakker, communicatie en support Sam Mirck, ons bestuur en de vele anderen die met ons meedenken en -werken, richten we de blik vooruit op de komende oplevering van het nieuwe DIP!