Login
contact
DIP-interface krijgt complete make-over
26.11.2020

DIP-interface krijgt complete make-over

In 2021 gaat het gebeuren: dan worden de verkoopmonitor en de contractmodule opgeleverd binnen de nieuwe DIP-interface. Het harde werk achter de schermen wordt dus eindelijk zichtbaar voor onze gebruikers. Een mijlpaal!  Wat betekent dit exact voor jou als gebruiker van DIP?

Podiumkunst.info wordt vervangen door de nieuwe DIP-applicatie

In 2021 zal de huidige applicatie een compleet nieuw uiterlijk krijgen, volledig in de huisstijl van DIP. Als je benieuwd bent hoe dat eruit ziet, scroll dan straks vooral even verder door onze website.

Maar een ander jasje is niet het enige natuurlijk, ook zullen diverse functionaliteiten geoptimaliseerd worden, de navigatie verbeterd en daarmee het gebruiksgemak vele malen verhoogd. 

 

Belangrijk: blijf de data invoeren in huidige applicatie

Denk nu niet: "ik wacht wel op de nieuwe applicatie voordat ik mijn voorstellingen in ga voeren". Het is namelijk heel belangrijk voor de continuïteit dat alle data in DIP ingevoerd blijven worden. DIP zet alle ingevoerde voorstellingen van producenten en de koppelingen van de podia om naar de nieuwe applicatie. Deze gegevens zijn nodig om direct aan de slag te kunnen met de nieuwe handzame applicatie. Het is juist de gevulde database die de toegevoegde waarde van DIP creëert. Bovendien is het belangrijk voor de archieffunctie van DIP en het mogelijk kunnen maken van (meerjarige) trendanalyses dat de database zo volledig mogelijk is.

 

De eindsprint naar de start!

DIP is dus begonnen met de laatste meters naar de start. We zullen je uiteraard rondom de lancering nog berichten. Als jij verder nog iets dient te doen, dan nemen we contact met je op. Anders is het enige dat we je als gezelschap, producent of impresariaat vragen om je voorstellingen zo snel mogelijk in DIP te zetten, en als podium, om deze voorstellingen te koppelen.

Wil je op de hoogte blijven waar DIP de laatste maanden voor aan het sprinten is? Houd onze website in de gaten, volg ons op LinkedIn of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Samen voor meer en diverser publiek