Login
contact

inloggen DIP


Op dit moment brengen we verschillende applicaties samen. In de toekomst kun je met één inlog op zowel de Publieksmonitor, de Contractmodule als ook de Verkoopmonitor inloggen. Voor nu vragen we je nog even apart in te loggen bij de modules met de gegevens die je van ons hebt gekregen.

Klik hier om in te loggen voor de Verkoopmonitor en de Contractmodule:

Klik hier om een kijkje te nemen op de nieuwe DIP-applicatie:

Publieksmonitor - jun ’22

De Publieksmonitor is een van de drie modules binnen DIP. Iets dat ooit begon als PubliekNL, bedacht en ontwikkeld door Gentleware ism SPOT Groningen, moet uiteindelijk een belangrijke tool worden binnen de DIP omgeving. Één centrale tool van, voor en door de sector waarmee podia, maar ook producenten en impresariaten inzicht krijgen in samenstelling en gedrag van hun publiek in het land. Met de Publieksmonitor kan data ook gebenchmarkt worden ten opzichte van bijvoorbeeld landelijke cijfers, cijfers van voorgaande jaren en cijfers van collega-instellingen.

De komende periode geeft DIP prioriteit aan de (door)ontwikkeling van de Publieksmonitor. In de afgelopen jaren zijn de kaartverkoopsystemen van 58 theaters aangesloten op de gezamenlijke database. Door een overdracht van ontwikkelaars is het vanaf 1 juli is het tijdelijk niet meer mogelijk om in te loggen op de applicatie. De koppelingen met de kassasystemen van de aangesloten theaters blijft wel actief, waardoor de gezamenlijke database gevuld blijft worden met de geaggregeerde verkoop-informatie.


Is je organisatie nog niet aangesloten bij DIP? Meld je dan hier aan via het online registratieformulier: