Login
contact
Vacature Projectmedewerker Support
28.07.2022

Vacature Projectmedewerker Support

DIP zoekt per direct een Projectmedewerker Support. Lijkt het jou leuk om mee te werken aan digitalisering binnen de podiumkunstensector? Bekijk hier de vacature!

Vacature Projectmedewerker Support

DIP is de organisatie die bouwt aan de digitale infrastructuur voor de Nederlandse podiumkunsten. Met als doel meer efficiency, inzicht en publieksbereik. In het najaar van 2018 hebben de brancheverenigingen in de podiumkunsten hun schouders gezet onder een ambitieus plan om alle informatie in de sector over publiek, producties en financiële afspraken te bundelen in één digitale oplossing. Dit was het startsein voor de oprichting van Stichting Digitaal Informatieplatform Podiumkunsten (DIP). DIP startte in 2019 met het samenbrengen van bestaande initiatieven, de ontwikkeling van een geheel nieuw platform en infrastructuur en het aansluiten van podia, producenten en impresariaten. 

DIP werkt met een klein, enthousiast team vanuit Leiden en wordt waar nodig bijgestaan door vakspecialisten. Geregeld komt het team samen op kantoor, maar daarnaast biedt de organisatie ook de mogelijkheid om vanuit huis te werken. Ervaring met support/ict is een pré, maar we geven bij deze functie ook nadrukkelijk de kans aan starters op de arbeidsmarkt met een interne opleiding en begeleiding. 

Projectmedewerker Support (0,8 fte) 
Als Projectmedewerker Support ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de optimale support van onze klanten en ondersteun je het team onder meer bij de implementatie van nieuwe koppelingen en het testen van nieuwe digitale producten. 

Taakomschrijving: 
- Eerstelijns supportvragen oplossen en beantwoorden 
- Begeleiden koppeling kaartverkoopsystemen aan DIP 
- Verwerken nieuwe aanmeldingen van impresariaten, producenten en theaters 
- Monitoring kwaliteit DIP database 
- Testen nieuwe digitale producten binnen DIP-Platform 
- Bijhouden ledenadministratie binnen DIP en 

CRM Functie-eisen: 
- Goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands. 
- Ervaring en/of affiniteit met ICT 
- Affiniteit met de podiumkunsten is een pré 

Competenties: 
- Zelfstandigheid 
- Accuraat 
- Open 
- Resultaatgericht

Wat bieden wij jou? 
Een afwisselende baan bij een dynamisch, creatief bedrijf met gedreven collega’s. Ons kantoor is gehuisvest in De Nieuwe Energie (3e Binnenvestgracht 23) te Leiden. Het betreft een functie van 32 uur per week waarvan de precieze dagen en inzet in verder overleg te bepalen zijn. Afwisselend op kantoor en vanuit huis werken is tevens bespreekbaar. Het dienstverband is in eerste instantie voor een jaar (met kans op verlenging) en startend z.s.m. De inschaling is afhankelijk van (soort)gelijke werkervaring. Salarisindicatie: aanvangssalaris van €2.373 tot max €2.760 bruto per maand bij een fulltime aanstelling (40 uur per week). 

Ben jij die energieke, enthousiaste nieuwe collega die wij zoeken? Reageer dan op deze vacature! 

Vragen en reageren 
Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Mark Oskam, bedrijfsleider van DIP via info@dip.nl. Je sollicitatiebrief kun je zo snel mogelijk, maar uiterlijk woensdag 31 augustus sturen naar info@dip.nl, ter attentie van Mark Oskam onder vermelding van Projectmedewerker Support. Digitaal Informatieplatform Podiumkunsten (DIP) streeft ernaar een diverse en inclusieve organisatie te zijn, oftewel een afspiegeling van de samenleving van nu. Daarom hopen wij op reacties vanuit verschillende achtergronden en leeftijdscategorieën, en roepen wij kandidaten die zich hierin herkennen en ons kunnen versterken vooral op om te reageren