Login
contact
Mark Oskam nieuwe Bedrijfsleider van DIP
25.11.2021

Mark Oskam nieuwe Bedrijfsleider van DIP

We zijn verheugd te kunnen melden dat Mark Oskam, huidig hoofd bedrijfsvoering bij Rotterdam Festivals, vanaf 1 januari 2022 de nieuwe bedrijfsleider van DIP wordt. 

De afgelopen 13 jaar heeft Mark zich ingezet als manager bedrijfsvoering bij Rotterdam Festivals. Bij Rotterdam Festivals was Mark verantwoordelijk voor IT, Financiën en HRM. Ook heeft hij als een van de grondleggers geholpen bij het ontwikkelen van de ICT van het data analyse systeem voor culturele doelgroepen binnen Rotterdam. Rotterdam Festivals is een van de partners waarmee DIP samenwerkt aan het ontsluiten van data binnen de sector.

Naast zijn extensieve ervaring bij Rotterdam Festivals met het ontsluiten van data voor de culturele sector, heeft Mark een warme band met de podiumkunsten. Hij werkte onder andere als bedrijfsleider bij Theater Lantaren/Venster, was negen jaar bestuursvoorzitter bij Theatergezelschap Hotel Modern en vervult momenteel bestuursfuncties bij Kunstuitleen Rotterdam en CineNoord.

Mark heeft een sterk vertrouwen in het verzamelen en ontsluiten van data voor de sector: “Ik kijk er enorm naar uit om samen met het team van DIP en haar partners te werken aan een breder publiek voor, en een efficiënte samenwerking binnen de sector. Een mooie uitdaging waar zowel mijn ervaring op het gebied van bedrijfsvoering als liefde voor cultuur samenkomen.”

Wij hadden ons geen betere match kunnen wensen en heten Mark van harte welkom binnen het team!

1177