Login
contact
De DIP feedbackgroepen
08.03.2021

De DIP feedbackgroepen

Zoals eerder bekend gemaakt worden de drie modules van DIP de aankomende tijd een voor een opgeleverd. Na oplevering van iedere module gaat er een zorgvuldig samengestelde feedbackgroep aan de slag om zich te buigen over de (soepele) werking van DIP 1.0: onze zogenaamde TRY-OUTS. De feedbackgroep is daarmee een belangrijk onderdeel van de lancering van DIP 1.0. In dit artikel leggen we uit hoe DIP omgaat met de feedback die zij van deze groep ontvangt.

De feedbackgroep is deze week aan de slag gegaan met de eerste opgeleverde module: de Contractmodule. Onder leiding van Technisch Manager DIP Jordi van der Hek, namen de vertegenwoordigers van 22 organisatie deel aan de online instructie.

De feedbackgroep heeft naast de benodigde technische gegevens, diverse scenario's ontvangen. De groep is gevraagd deze scenario's zorgvuldig door te lopen en feedback te geven op de diverse stappen binnen het proces.

Alle feedback wordt over de komende twee weken verzameld. De feedback en verbeterpunten die terugkomen zullen worden opgedeeld in:

  • direct te verwerken aanpassingen;
  • later op te pakken ontwikkelwensen (die komen op de zogenaamde ‘backlog’);
  • ontwikkelwensen die we niet in de nabije toekomst zullen oppakken.

Per module wordt er rekening gehouden met een verwerkingstijd van de direct te verwerken aanpassingen van twee weken. Het is mogelijk dat hier meer of minder tijd voor nodig zal zijn.

 

De volgende feedbackgroep gaat in april aan de slag met de Verkoopmonitor.

Wij kunnen het ons goed voorstellen dat jullie net zo nieuwsgierig zijn als wij: wij zullen jullie de aankomende tijd op de hoogte houden van de ervaringen van deze groep. Hou daarvoor onze LinkedIn pagina goed in de gaten!

Vragen over de feedbackgroep? Laat het ons weten via info@dip.nl.