Selecteer een pagina

Partners

De opdracht voor het integreren van beide systemen en het ontwikkelen van het platform is uitgeschreven en uitgezet in een tender. Er zijn een aantal partijen geselecteerd uit de tender, waar uiteindelijk één partner uit gekozen zal worden. De planning is om in november een definitieve partner te kiezen. Om de organisatie de juiste uitstraling te geven en een passende identiteit en huisstijl te ontwikkelen, zijn we een traject gestart met een ontwerpbureau.

Neem contact met ons op.

Info

DIP is een initiatief van de brancheverenigingen NAPK, VSCD en VVTP. 

Bestuursleden van de Stichting DIP: 
Joachim Fleury (voorzitter) 
Arjen Berendse (secr. & penningmr.)            Walter Ligthart
Jaap Lampe
Matthijs Bongertman
Fred de Graaf
Marc van Kaam
Margot Gerené
Gerrit Oomens