Selecteer een pagina

Overname bestaande initiatieven

Stichting DIP heeft de bestaande initiatieven Podiumkunst.info (PKI) en Publiek NL (PNL) overgenomen. Vanaf 1 oktober jl. bestaan de organisaties Podiumkunst.info en Publiek NL verder als onderdeel van stichting DIP. Er staan een drietal belangrijke fases gepland om van twee losse systemen naar één totaaloplossing te komen.

Fase 1 is het aan elkaar koppelen van de losse systemen, fase 2 bestaat vervolgens uit het integreren tot één platform en in fase 3 wordt de online uitwisseling- en opslag van voorstellingsinformatie gerealiseerd, alsmede de koppelingen met de verschillende planningssystemen van aanbieders en afnemers.

Neem contact met ons op.

Info

DIP is een initiatief van de brancheverenigingen NAPK, VSCD en VVTP. 

Bestuursleden van de Stichting DIP: 
Joachim Fleury (voorzitter) 
Arjen Berendse (secr. & penningmr.)            Walter Ligthart
Jaap Lampe
Matthijs Bongertman
Fred de Graaf
Marc van Kaam
Margot Gerené
Gerrit Oomens