Selecteer een pagina

Wat verwacht DIP van u?

Uw rol in de realisatie en ontwikkeling van het Digitale Informatieplatform Podiumkunsten is van essentieel belang! Ten eerste omdat u als lid van een branchevereniging heeft gestemd over de realisatie van het Platform en ten tweede omdat uw inhoudelijke betrokkenheid bij de ontwikkelingen onontbeerlijk zal zijn.

In mei en juni 2019 hebben de ledenvergaderingen van de drie brancheverenigingen VSCD, NAPK en VVTP plaatsgevonden waar voor het plan is gestemd. Daar hebben wij u uitgebreid over geïnformeerd en een mogelijkheid geboden om via info@d-i-p.nl input te leveren / informatie aan te vragen / vragen te stellen. We willen namelijk graag dat u meedenkt!

Nu alle leden unaniem met DIP hebben ingestemd, is de ontwikkeling van fase 1 in gang gezet. Binnenkort zullen er werksessies georganiseerd worden op verschillende thema’s: Marketing, Ticketing en Financiën. U, uw marketeer, financiële en ticketing experts vragen we daarbij aan te sluiten om input te leveren voor de verdere ontwikkelingen en vormgeving van DIP. 

Tevens wordt er van u ten tijde van de implementatie van DIP een financiële bijdrage gevraagd. 

Kortom, wat vragen we van u?

– Kritische vragen aan stichting DIP wanneer er onduidelijkheden zijn

– Een inhoudelijke bijdrage in werksessies

– Een financiële bijdrage voor de ontwikkeling en gebruik van het platform

 

Heeft u een vraag over hoe u kunt bijdragen aan de ontwikkeling van DIP? Wij horen het graag! Laat het direct weten via onderstaand contactformulier.

Neem contact met ons op.

Info

DIP is een initiatief van de brancheverenigingen NAPK, VSCD en VVTP. 

Bestuursleden van de Stichting DIP: 
Joachim Fleury (voorzitter)
Arjen Berendse (penningmr.)                                Walter Ligthart
Jaap Lampe
Matthijs Bongertman
Fred de Graaf
Marc van Kaam
Margot Gerené
Gerrit Oomens