Selecteer een pagina

DIP: en PKI / PNL dan?

Waarschijnlijk bent u in meer of mindere mate bekend met twee reeds bestaande digitale initiatieven in de podiumkunstensector: Podiumkunst.info (PKI) en PubliekNL (PNL). Beide initiatieven bestaan ongeveer zeven jaar en hebben zich bewezen als waardevolle platforms.

Beide platforms presenteren aan hun gebruikers de stand van zaken op het gebied van verkoop op productie- en voorstellingsniveau. Podiumkunst.info maakt het daarbij mogelijk om gestandaardiseerde contracten af te sluiten tussen presenterende en producerende instellingen. PubliekNL verschaft naast de verkoopstanden voornamelijk inzicht in bezoekersinformatie.

Het Digitale Informatieplatform Podiumkunsten deelt de uitgangspunten van de initiatieven PKI en PNL. De functionaliteiten van PKI en PNL vormen dan ook de basis van het nieuwe Platform dat feitelijk de functionaliteiten van de huidige platforms integreert en presenteert in één helder vormgegeven dashboard. Meer gemak dus!

DIP gaat echter nog een stapje verder. Ten eerste worden de huidige functionaliteiten uitgebreid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een nieuw, flexibel contract naast de huidige vijf standaard aangeboden contracten van PKI (partage, uitkoop, verhuur, suppletie, staffel).

Ook zullen de analyses en rapportages van DIP een stuk uitgebreider zijn dan wat PNL als platform nu biedt. Vooral omdat DIP, als geïntegreerd platform met PKI, een veel groter aantal gebruikers zal hebben en dus veel meer data zal bevatten. Tevens zal de organisatie van DIP zich richten op een continu proces van definiëren, meten, interpreteren, implementeren en analyseren. Zo wordt uw marketingafdeling continu voorzien van concreet toepasbare inzichten die uw marketeer kan inzetten voor uw marketingactiviteiten.

 

Heeft u een vraag over samenwerking van DIP met PKI en PNL? Stel ons deze direct via het contactformulier hieronder.

Neem contact met ons op.

Info

DIP is een initiatief van de brancheverenigingen NAPK, VSCD en VVTP. 

Bestuursleden van de Stichting DIP: 
Joachim Fleury (voorzitter)
Arjen Berendse (penningmr.)                                Walter Ligthart
Jaap Lampe
Matthijs Bongertman
Fred de Graaf
Marc van Kaam
Margot Gerené
Gerrit Oomens